Jenny Greberg och Gry Holmgren Hafskjold

LTU Business partner i Swedish Mining Innovation

2020-09-02

Swedish Mining Innovation säkerställer förmågan att framgångsrikt driva innovationsprogrammet genom att LTU Business går in som partner i programmet. Partnerskapet innebär att LTU Business blir del av programledningen tillsammans med Luleå Tekniska Universitet som är värdorganisation.

– LTU Business tillför erfarenhet och spetskompetens som ytterligare stärker Swedish Mining Innovations programledning. Det känns roligt och bra att formalisera samarbetet och det här säkerställer vår förmåga att framgångsrikt driva det nationella programmet, säger Jenny Greberg programdirektör Swedish Mining Innovation.

– LTU Business har i snart 40 år arbetat med gruvindustrin, både nationellt och internationellt inom utbildning och innovation, så det är både roligt och inspirerande att bli en del av ett för Sverige så viktigt program, säger Gry Holmgren Hafskjold, VD LTU Business.

Mer information

LTU Business partner i Swedish Mining Innovation

FacebookTwitterLinkedInEmail

Fler nyheter

Swedish Mining Innovation Award 2020 – Nomineringsprocessen har stängt

Läs mer om Swedish Mining Innovation Award

2020-09-01

Erik Lindblom, IVL Svenska Miljöinstitutet

Update från Tracemet – Största utmaningen: hitta ett system som hanterar tilliten mellan användare

Swedish Mining Innovations strategiska satsning Tracemet, pilotprojektet som ska utveckla ett spårbarhetssystem för metaller, har pågått sedan december 2019. Vi har fått update från projektledaren Erik Lindblom på IVL Svenska Miljöinstitutet. Snart halvvägs…

2020-08-27

Sencept AB

Vinnarna av årets Innovationsidétävling är utsedda, Sencept får 600 000 kr till att förverkliga sin innovativa idé

Under året har Swedish Mining Innovation gått ut och frågat efter idéer som stärker konkurrenskraften för svensk gruv- och metallproducerande industri. Nära 25 ansökningar kom in till tävlingen, och den 10 juni pitchades…

2020-06-25