Vår framtida gruva

11 September 2018

Tisdag 11 september, kl. 9.00–16.00, Epiroc, Klerkgatan 21 i Örebro

Välkommen till seminariet Vår framtida gruva, det andra seminariet i arbetet med att ta fram en agenda för Framtidens gruva i Bergslagen.

Det finns stora möjligheter för Bergslagen att vara en viktig nationell och internationell region med en stark industri och universitet som ligger i framkant. En väl utarbetad agenda kommer att vara ett viktigt verktyg för att prioritera utvecklingssatsningar och att öka samverkan mellan olika aktörer. Det är därför viktigt att ni är med och påverkar hur framtiden ska se ut!

Dagen inleds med en presentation till varför det är relevant med en agenda, samt information om det arbete som redan är gjort. Vi bjuds på en rundtur i Epirocs nya lokaler och får ta del av deras spännande framtidsvisioner. Eftermiddagen ägnas åt gruppövningar med fokus på att ta in synpunkter och diskutera de frågeställningar som är viktigast för Bergslagen i framtiden.

Mer info och registrering

FacebookTwitterLinkedInEmail

Kommande händelser

7 February 2024

Svemins Arbetsmiljökonferens, Luleå

Den 7 februari 2024 samlas experter, branschledare och medarbetare för att diskutera och driva framstående lösningar för en säkrare…

14 February 2024

AI in Mining, Örebro Universitetet (hybridevent)

14 februari, 2024, kl 09:00-13:00 (09:00-12:00 digital meeting) Det kommer att pratas om digitala tvillingar och simuleringar, och vad…