Innovationsidétävling – pitchevent

13 February 2019

– SIP STRIM och EIT RawMaterials årliga Innovationsidétävling

Dag: Onsdag 13 februari
Tid: 10.00-15.30
Plats: Aurorum 1C, Luleå Science Park

Pitcheventet är ett utmärkt tillfälle att ta del av nya idéer, träffa och nätverka med leverantörer, entreprenörer och intressenter från industrin, samt ta del av information från organisatörerna. Sprid gärna inbjudan till dina kollegor, och tänk på att eventet är ett utmärkt tillfälle för yngre och trainees att träffa nya kontakter och skapa ett nätverk.

Vi kan även berätta att i år har ansökningarna till tävlingen varit fler än någonsin. Juryn har haft en tuff uppgift i att utifrån dryga 30 bidrag ta ut de tolv som har gått vidare till pitchen.
Varmt välkommen!

 

Anmälan

Anmäl dig till eventet senast den 7 februari via denna länk. Deltagandet är kostnadsfritt och lunch ingår. Då vi sett ett väldigt stort intresse i år är det först till kvarn som gäller.

Läs mer om tävlingen

https://www.sipstrim.se/idetavling

Kontakt

Har du frågor om eventet eller tävlingen i övrigt kontakta Terese Mella, terese.mella@sipstrim.se

FacebookTwitterLinkedInEmail

Kommande händelser

7 February 2024

Svemins Arbetsmiljökonferens, Luleå

Den 7 februari 2024 samlas experter, branschledare och medarbetare för att diskutera och driva framstående lösningar för en säkrare…

14 February 2024

AI in Mining, Örebro Universitetet (hybridevent)

14 februari, 2024, kl 09:00-13:00 (09:00-12:00 digital meeting) Det kommer att pratas om digitala tvillingar och simuleringar, och vad…