Impact Innovation, Workshop #3

17 August 2023

Datum: Torsdagen den 17 augusti
Tid: 09.00–12.00 (frukost serveras från kl. 08.30)
Plats: GT30, Grev Turegatan 30, Stockholm alternativt digitalt via Zoom


Cirkularitetens roll i gruv-, stål-, metall- och återvinningsindustrins nya Impact Innovationprogram

Gruv-, stål-, metall- och återvinningsindustrin förbereder en ansökan om att få driva ett program inom ramen för nästa generation strategiska innovationsprogram, Impact Innovation. Under våren har två workshops om gemensamma utmaningar och angelägna målsättningar genomförts.

Ämnet för den tredje och avslutande övningen är cirkularitet. En hållbar mineralförsörjning inom planetens gränser förutsätter att mer av den mineral och metall som produceras återanvänds och återvinns.

Syftet med denna workshop är att utveckla ansökningstexten. Denna workshop är främst riktad till centrala aktörer med kunskap om återvinning och som kan bidra med sakkunskap, erfarenheter och perspektiv. Vi hoppas att du är en av dem som har möjlighet att medverka.

Det finns möjlighet att medverka på plats i Stockholm eller digitalt.

Anmäl dig här

FacebookTwitterLinkedInEmail

Kommande händelser

7 February 2024

Svemins Arbetsmiljökonferens, Luleå

Den 7 februari 2024 samlas experter, branschledare och medarbetare för att diskutera och driva framstående lösningar för en säkrare…

14 February 2024

AI in Mining, Örebro Universitetet (hybridevent)

14 februari, 2024, kl 09:00-13:00 (09:00-12:00 digital meeting) Det kommer att pratas om digitala tvillingar och simuleringar, och vad…