SIP STRIMs Innovationsidétävling blir ett digitalt event och vi närmar oss deadline för ansökningar!

2020-05-12

Nu är det 38 timmar kvar till vi stänger ansökan till SIP STRIMs årliga innovationsidétävling 2020! Senast onsdag den 13 maj kl. 23.59 vill vi ha din idé.

Digitalt event

På grund av rådande läge så har vi tagit beslutet att hålla pitcheventet den 10 juni som ett digitalt event. Även om vi missar möjligheten att träffas öppnar det här för nya möjligheter, och vi hoppas att ett digitalt event kan ge bättre fler förutsättning att delta och lyssna till de åtta innovativa pitcharna som valts ut och vi kommer att bjudas på.

Visst vill du delta och lyssna på utvalda pitchar? Anmäl dig nu!

www.sipstrim.se/idetavling anmäler du om du vill delta som publik vid det digitala pitcheventet den 10 juni, kl. 9.45-12.00.

Förberedelser för pitchande, 9 juni

För de tävlande som tas ut att pitcha sin idé kommer vi att hålla ett förmöte den 9 juni. Där ges du möjlighet att träna, få lite tips och trix att tänka på och vi säkerställer att vi kan leverera ett event av hög klass. Vi kommer att använda oss av tjänsten Zoom för eventet.

FacebookTwitterLinkedInEmail

Fler nyheter

Den 12 maj öppnar vår öppna utlysning!

Den 12 maj öppnar vi årets öppna utlysning ”Hållbarhets-, miljö- och klimatutmaningarna inom gruv- och metallindustrin”. I utlysningen finansierar vi kortare förstudier, fullskaliga innovationsprojekt eller pilotprojekt som möter de samhällsutmaningar som definieras i…

2020-05-04

Se våra pressmeddelanden på Mynewsdesk

Läs våra pressmeddelanden på Nynewsdesk

2020-04-29

MBV Systems slår sig in på den australiensiska marknaden med sin vinnande idé

2018 vann MBV Systems SIP STRIMs innovationsidétävling med sin idé om visionssystem 3DPM. Nu har de tagit sig in på den australiensiska marknaden med just den lösningen. Metal Supply: Gigantgruva testar svensk teknik

2020-04-24