SIP STRIMs Innovationsidétävling blir ett digitalt event och vi närmar oss deadline för ansökningar!

2020-05-12

Nu är det 38 timmar kvar till vi stänger ansökan till SIP STRIMs årliga innovationsidétävling 2020! Senast onsdag den 13 maj kl. 23.59 vill vi ha din idé.

Digitalt event

På grund av rådande läge så har vi tagit beslutet att hålla pitcheventet den 10 juni som ett digitalt event. Även om vi missar möjligheten att träffas öppnar det här för nya möjligheter, och vi hoppas att ett digitalt event kan ge bättre fler förutsättning att delta och lyssna till de åtta innovativa pitcharna som valts ut och vi kommer att bjudas på.

Visst vill du delta och lyssna på utvalda pitchar? Anmäl dig nu!

På www.sipstrim.se/idetavling anmäler du om du vill delta som publik vid det digitala pitcheventet den 10 juni, kl. 9.45-12.00.

Förberedelser för pitchande, 9 juni

För de tävlande som tas ut att pitcha sin idé kommer vi att hålla ett förmöte den 9 juni. Där ges du möjlighet att träna, få lite tips och trix att tänka på och vi säkerställer att vi kan leverera ett event av hög klass. Vi kommer att använda oss av tjänsten Zoom för eventet.

FacebookTwitterLinkedInEmail

More news

On May 12, we open this year’s open call!

On May 12, we open this year’s open call “Tackling sustainability, environmental and climate challenges in the mining and metals industry”. In this call we can fund shorter pre-studies, full-scale innovation projects and…

2020-05-04

Read our pressrelases at Mynewsdesk

SIP STRIM pressreleases at Mynewsdesk (swe)

2020-04-29

MBV Systems is entering the Australian market with their winning idea

In 2018, MBV Systems won SIP STRIM’s innovation idea competition with their idea on vision system 3DPM. Now they are entering the Australian market with that particular solution. Metal Supply: Gigantgruva testar svensk…

2020-04-24