Bli vår nästa programkoordinator

2022-08-15

Inom det strategiska innovationsprogrammet spelar du en viktig roll i att stötta programchefen genom att hålla ihop den variationsrika verksamheten, bl a utlysningar av innovationsmedel, styrelsearbete, samt programmets kontakt med olika aktörer.

Du projektleder konferenser och olika typer av event/arrangemang, både internt och externt. Från idéutforming och brief till planering, marknadsföring, genomförande och uppföljning.

En viktig del av uppdraget är att tillsammans med programmets kommunikationsstrateg kommunicera via programmets web, nyhetsbrev och sociala kanaler.

Exempel på arbetsuppgifter

Din roll går ut på att operativt stötta ledningen så att verksamheten går framåt enligt planer och mål. Dina arbetsdagar kommer att bjuda på stor variation i uppgifter. Exempel på dina ansvarsområden:

  • Förbereda underlag till styrelsemöten, skriva protokoll.
  • Möten, konferenser, event från idé till planering och genomförande.
  • Samordna internkommunikation med övriga teammedlemmar och partners kring aktiviteter som t.ex. utlysningar, tävlingar, m.m
  • Vara beställare av externa tjänster vid behov och kvalitetssäkra dessa.
  • Stötta kommunikation med enklare uppgifter som t.ex. att skriva poster för sociala media eller producera nyhetsbrev och publicera på webb.

Vi tror att du

  • Har erfarenhet av koordinerande roller tex inom projekt och event och gillar att ha många bollar i luften, är noggrann och kreativ.
  • Är duktig på att uttrycka dig på svenska och engelska i såväl tal som skrift Har erfarenhet av arbete med web och sociala kanaler.
  • Har ett intresse att vara med och bidra till att utveckla en hållbar framtid i norra Sverige.
  • Trivs med att jobba tillsammans med andra för att uppnå gemensamma mål.

Läs mer här

(du skickas till vår programpartner LTU Business som formellt anställer för den här tjänsten).

 

FacebookTwitterLinkedInEmail

Fler nyheter

Fem Almedalsspaningar från Swedish Mining Innovation

Almedalsveckan är till ända och den gröna omställningen har utan tvekan varit ett av årets absoluta huvudämnen, inte minst med exempel som Hybrit och LKABs nya industripark. Jenny Greberg, programdirektör på Swedish Mining…

2022-07-07

Här är Sveriges bästa idéer för en hållbar gruva

I samband med Euromine Expo hölls finalen av Swedish Mining Innovations innovationsidétävling  där 8 inbjudna företag tävlade om totalt 1 200 000 kr och titeln Sveriges bästa innovationsidé 2022. Den 22 juni presenteras vinnarna…

2022-06-22

Stakeholder Days with North and Baltic Sea innovation Hubs

For the first time, EIT RawMaterials Innovation Hubs North and Baltic Sea are gathering all stakeholders in the two innovation hubs for joint Stakeholder Days. This is a unique opportunity for all stakeholders…

2022-06-20